marți, 7 mai, 2024

Vasluienii care au dus taekwon-do la rang de arta-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fratii Marcel si Sorin Miron au ridicat sala in picioare la Cupa Romaniei de la Sibiu, unde au oferit o super demonstratie de taekwon-do.

Marcel are 37 de ani, iar Sorin e mai mare cu un an, insa sunt vesnic tineri si zglobii, practicand acest sport de 22 de ani. Pentru ei, taekwon-do inseamna pasiune, iar prin ceea ce fac vor sa produca emotie in randul spectatorilor.

“Cred cu tarie ca taekwon-do ne-a unit mai mult decat putea sa o faca orice altceva pe lumea asta si ne-am motivat unul pe altul sa nu renuntam niciodata la antrenamente. Rezultatele s-au vazut si se vad in continuare. Imi doresc sa fim sanatosi, sa practicam in continuare taekwon-do si abia astept sa postez imagini de la demonstratia pe care o sa o facem la 40-41 ani”, a spus Sorin Miron.

Cei doi vasluieni nu si-au uitat mentorii, Mihai Hondru, Marius Ionicescu si Ciprian Stolnicu, care “ne-au virusat cu taekwon-do”.

Marcel Miron este un simbol al taekwon-do-ului in Romania si nu numai, avand in palmares 9 titluri de campion european si 3 titluri de vicecampion mondial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img