Veronica Lazar, care a jucat in filmul „Ultimul tango la Paris”, a murit, la varsta de 75 de ani

0
129

Actrita de origine romana Veronica Lazar, care a jucat in filmul „Ultimul tango la Paris/ Last Tango in Paris„, de Bernardo Bertolucci, si in „Inferno”, de Dario Argento, a murit la varsta de 75 de ani.

Veronica Lazar, care a incetat din viata pe 8 iunie, la Roma, a debutat interpretand rolul sotiei personajului lui Marlon Brando in drama lui Bernardo Bertolucci „Last Tango in Paris”, realizat in 1973, si a aparut in „Luna”, in 1979, „Cerul ocrotitor/ The Sheltering Sky” (1990), „Besieged” (1998), si in pelicula „Eu si tu/ You and me”, care a fost proiectata in afara competitiei la Cannes, informeaza hollywoodreporter.com

 In „Inferno”, partea a doua a trilogiei „Three Mothers”, de Dario Argento, Lazar o interpretat rolul unei asistente medicale. De asemenea, aceasta a lucrat cu regizorul Argento si in productia „The Stendhal Syndrome”, din 1996.

Totodata, aceasta a jucat in filmul horror „The Beyond”, de Lucio Fulci, din 1981, si in pelicula „Identification of a woman”, din 1982, regizata de Michelangelo Antonioni.

Veronica Lazar a fost casatorita cu actorul italian Adolfo Celi, din 1966 pana la moartea acestuia, in 1986.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.