duminică, 5 mai, 2024

Vesti foarte proaste pentru Firicel, la sfarsit de an! Ce s-a intamplat cu actorul Toma Cuzin?

Distribuie:

Publicat:

Vesti proaste pentru Toma Cuzin, la sfarsit de an. Actorul a pierdut pana la urma procesul cu banca.

Cand te iei la lupta cu un colos financiar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa te tina si buzunarul. Este si cazul celebrului Firicel care a dat in judecata o banca pentru a o convinge sa-i stearga un credit de 80.000 franci elvetieni prin legea darii in plata. Pe scurt, planul era simplu: Cuzin dadea garsoniera luata pe credit iar banca ii stergea restul datoriei. Doar ca im practica, lucrurile nu sunt chiar atat de simple.

Cu 2 ani in urma, Firicel anunta ca a castigat definitiv lupta cu banca intr-un proces in care a reclamat clauze abuzive la contractul de imprumut. Instanta a decis ca actorul sa primesca inapoi banii pe care acesta ii platise in plus, iar Cuzin a executat silit banca.

In celalalt proces, insa, lucrurile s-au dovedit ceva mai complicate. Cu cateva saptamani in urma, Toma a pierdut si apelul cu privire la ”darea in plata”, dupa ce initial pierduse si pe fond. Acum, actorul mai are la dispozitie o cale de atac – recursul. Daca nu va reusi sa convinga instanta nici de aceasta data, Firicel va ramane in continuare cu creditul in franci elvetieni pe care l-a contractat cu 11 ani in urma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img