marți, 7 mai, 2024

Vesti proaste! Regina Elisabeta e bolnava. A anuntat ca lipseste de la un eveniment in ultimul moment, iar Anglia fierbe

Distribuie:

Publicat:

Regina Elisabeta a facut ceva ce rareori face. A lipsit de la un eveniment, ceea ce a facut ca intreaga natiune sa se ingrijoreze, mai ales ca Palatul Buckingham a transmis ca monarhul nu se simte bine.

Intr-un comunicat transmis de Palatul Buckingham se mentioneaza ca regina va lipsi de la evenimentul la care ar fi trebuit sa participe, eveniment la care era invitata inclusiv Angelina Jolie, pentru ca nu se simte bine. Expresia folosita in comunicat este ” under the weather”, care in limba engleza inseamna a se simti rau, bolnav, cu o stare a sanatatii precara, obosit, extenuat.

Regina a fost inlocuita la eveniment de ducele de Kent, arata presa britanica.

Totusi, la palat nu a fost chemat niciun medic, iar regina mai are pe agenda zilei de azi un eveniment la care ar trebui sa participe dupa-amiaza.

Regina nu lipseste de la evenimente decat daca situatia e grava

Monarhul, care recent a implinit 92 de ani, s-a bucurat de o sanatate buna in ultimii ani. Ultima oara cand a fost obligata sa lipseasca de la un eveniment pentru ca a fost bolnava a fost in 2016, de Craciun, cand atat ea, cat si sotul ei, printul consort Philip, au racit.

Tot atunci au preferat sa plece pentru a-si petrece sarbatorile la Sandringham, ca in fiecare an, cu o zi intarziere. In plus, nu au mai luat trenul, ca de obicei, ci elicopterul personal.

A fost prima oara in 28 de ani cand regina a lipsit de la slujba de Caciun, la biserica. A ratat si slujba de Anul Nou din acelasi an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img