sâmbătă, 25 mai, 2024

Viorica Dăncilă, revenire surprinzătoare pe scena politică. “M-am hotărât să o iau de la capăt”

Distribuie:

Publicat:

După o perioadă de absență din spațiul public, Viorica Dăncilă revine surprinzător și anunță o schimbare în carieră. Printr-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, Dăncilă anunță că a ieșit din partidul care a consacrat-o, motivează alegerea și spune ce va face în următoarea perioadă.

Viorica Dăncilă renunță la PSD

Fostul premier al României spune că a plecat din PSD după 26 de ani pentru că nu mai rezonează cu deciziile pe care le ia actuala conducere a acestui partid. Viorica Dăncilă spune că este un om care își iubește țara și că nu poate sta deoparte când vede că lucrurile nu merg bine, motiv pentru care a intrat în alt partid. Fostul premier este de părere că revenirea ei pe scena politică va atrage și critici, însă nu vrea să întrețină divergențe sau să atace alte formațiuni.

Viorica Dăncilă a plecat din PSD și s-a înscris într-un partid nou, înființat anul acesta, care se numește Națiune, Oameni, Împreună – N.O.I. și care este condus interimar de un IT-ist din Cluj, Bogdan Petrescu.

După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ,,Națiune Oameni Împreuna”(NOI). (…) Sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici, sunt cuvintele Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă despre PSD: nu eu i-am trădat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi

Dăncilă spune că nu a trădat PSD, dar că nu mai rezonează cu deciziile pe care le ia actuala conducere a partidului. Ea a ținut să precizeze că și-a asumat activitatea politică, cu bune și cu rele și a explicat de ce a ales să facă parte din partidul NOI.

Fostul premier al României a declarat acest partid are o abordare politică pe care ea o susține pentru că o definește. Potrivit spuselor sale, în acest partid sunt oameni care nu au mai făcut politică, oameni serioși cu experiență relevantă în domeniile lor de activitate.

Viziunea lor bazată pe patriotism, adevăr, consens, comuniune, credință autentică, se identifică cu viziunea mea, cu ceea ce îmi doresc pentru România și pentru români, a mai spus Viorica Dăncilă.

În ultimul an, Viorica Dăncilă nu a mai fost prezentă pe scena politică, însă a avut o funcție importantă la nivelul Băncii Naționale a României, fiind consultant în departamentul Economie Verde.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img