sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Marian Capatana, intermediarul dintre Mircea Basescu si clanul Bercea Mondial, a declarat  in contestatia depusa la Curtea de Apel, ca Dan Voiculescu ar fi  dat un milion  de euro celor din familia lui Bercea Mondial, pentru a-l  atrage pe Mircea Basescu in scandal,  anunta  Realitatea Tv. Precizam ca Marian Capatana este deja arestat in dosarul de santaj al lui Mircea Basescu.

Marian Capatana a declarat, la Curtea de Apel, ca ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, in perioada martie – aprilie 2013.

lorin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Capatana 200.000 DE EURO, cu conditia sa declare ca o parte din bani ar fi ajuns la Traian Basescu.

Marian Capatana, intermediarul afacerii in care au fost implicati Mircea Basescu si Bercea Mondialu, le-a spus, vineri, jurnalistilor ca intreg scandalul este o “facatura” pusa la cale de Dan Voiculescu.

“Suntem nevinovati total, e o facatura a lui Voiculescu. Am luat bani imprumut, am vrut sa ii folosesc la AVERSA si nu i-am mai folosit”, a spus Marian Capatana, inainte de a intra in duba cu care urma sa fie dus in arestul Politiei Capitalei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite