miercuri, 17 aprilie, 2024

Voinicul Cristian din localitatea Bălțați, al 12 – lea membru al familiei, s-a născut in ambulanta in prezenta asistenților din Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

O femeie din localitatea vasluiana Bălțați, comuna Tatarani, situată la doar câțiva kilometrii de Husi, a născut astăzi in Ajunul Craciunului pe al douăsprezecelea prunc din familie in ambulanta.

 

Echipajul de prim-ajutor a ajuns la fata locului, iar starea gravidei nu mai suporta amânata pentru a fi transportată la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi. Imediat, cei din ambulanta s-au văzut nevoiți sa asiste femeia la naștere . Așa a venit pe lume “Voinicul Cristian” cu o greutate de 4,200 kg, perfect sănătos . De aceasta reușită, cei din SAJ – substația Husi, s-au pozat și au pus poza pe rețeaua de socializare.

 

Salvatorii care au ajutat la venirea pe lume a băiețelului au mărturisit că a fost o misiune pe care nu o vor putea uita niciodată.

“Din colecția "NĂSCUT ÎN AMBULANTA " Astăzi, la noi,echipajul 344 a venit moșul cu un băiețel perfect sănătos, 4,200 kg,mama sănătoasă.” postau cei de la Ambulanta

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img