joi, 18 aprilie, 2024

Vrei să slăbeşti? Aceste băuturi te ajută!

Distribuie:

Publicat:

Atunci când vrei să scapi de câteva kilograme în plus, toată lumea te sfătuiește ce să mănânci. Însă contează la fel de mult și ce bei în încercarea ta de-a obține o siluetă de vis.

Știi pe de rost ce alimente sunt benefice într-o cură de slăbire, însă puțini pun accentul pe băuturile care te pot ajuta să te menții în formă sau să scapi de surplusul de greutate. Ce trebuie să consumi ca să-ți dea senzația de sațietate, să-ți stimuleze metabolismul și să-ți scadă pofta de mâncare? Există unele băuturi cate te ajută în acest sens. Evident că nu te poți îndopa apoi cu cele mai grase și mai mari porții de mâncare! Nicio băutură nu poate face minuni atât timp cât dieta pe care o adopți este plină de carbohidrați, zaharuri și grăsimi!

Ceaiul verde și cel negru

Bogat în antioxidanți, ceaiul verde dă rezultate minunate când vine vorba de slăbit! Nu mai puțin de 14 studii atestă că cine consumă această băutură, timp de 12 săptămâni, are toate șansele să slăbească între 0,2-3,5kg. Matcha este soiul de ceai verde cu cea mai mare concentrație de catehină, un compus organic antibacterian ce stimulează metabolismul. Conform cercetărilor efectuate, femeile care consumă 3 g de matcha pe zi au slăbit mai mult în timpul sportului decât cele care nu au băut așa ceva. În plus, cofeina conținută în acest ceai îți crește nivelul de energie, lucru care îți poate eficientiza performanța în sala de sport. Pe de altă parte, ceaiul negru conține polifenoli, niște antioxidanți care scad numărul de calorii asimilate și stimulează creșterea bactoriilor bune din intestin, ceea ce reprezintă o veste bună pentru silueta ta. Tot ce trebuie să faci e să bei 3 căni de ceai negru pe zi, timp de trei luni, ca să vezi rezultate îmbucurătoare în ceea ce privește circumferința taliei tale!

COntinuarea pe clciksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img