sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Vrei să slăbești fără să faci foamea? Migdalele sunt soluția, potrivit unui studiu din SUA

Distribuie:

Publicat:

Un pumn de migdale consumate zilnic poate creşte efectul antrenamentelor pentru pierderea în greutate şi poate reduce tensiunea şi durerea după exerxciţii fizice intense.

Dieta de slăbit prin reducerea aportului caloric este printre cele mai populare abordări pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, unele alimente pot fi foarte benefice în cantităţi mici.

Creșterea grăsimilor sănătoase din sânge

De exemplu, migdalele facilitează metabolismul datorită profilului lor nutriţional complex, favorizând reducerea greutăţii prin creşterea grăsimilor sănătoase din sânge.

Potrivit noilor rezultate ale unui studiu desfăşurat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea de Stat din Appalachian, Kannapolis, participanţii la cercetare care au consumat doar 57 de grame de migdale zilnic aveau mai multe grăsimi sănătoase în sânge după exerciţiile fizice.

Reducerea inflamației și stresului din organism

Pe lângă schimbarea metabolismului, migdalele reduc inflamaţia şi stresul din organism. Molecula responsabilă pentru acest efect este 12,13-diHOME, care are un efect pozitiv asupra metabolismului.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img