marți, 28 mai, 2024

WhatsApp împrumută funcții de la Telegram

Distribuie:

Publicat:

WhatsApp se află într-un proces continuu de îmbunătățire. Pe de o parte, împrumută funcții de la concurență, pe de altă parte, încearcă să stabilească standardul în materie de aplicații de chat.

În cazul în care grupurile de WhatsApp nu reprezentau deja o sursă semnificativă de stres, cei de la Meta plănuiesc o actualizare care le va extrapola nivelul de stres, proporțional cu numărul mult mai mare de membri din spate. Practic, vorbim de dublarea numărului maxim de persoane care se pot alătura unui grup de chat în aplicația cu peste 2 miliarde de utilizatori, la nivel global.

WhatsApp dublează limita de utilizatori pe grupuri

O nouă funcție aflată momentan în test își propune să extindă utilitatea grupurilor de WhatsApp prin dublarea numărului de utilizatori din spate. Mometan, opțiune suplimentară se află în beta și este disponibilă pentru un număr limitat de posesorii de smartphone-uri cu Android, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când va putea fi experimentată la scară largă.

Un număr limitat de utilizatori de WhatsApp pe Android și-au dat seama în ultimele zile că li s-a modificat limitat de persoane ce poate să facă parte dintr-un grup. În trecut, aceasta era de 512 indivizi, în timp ce la momentul de față a sărit până la 1024. Este important de reținut că mecanismul nu este încă disponibil pentru toată lumea, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când se va întâmpla și acest lucru.

COntinuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img