vineri, 29 septembrie, 2023

Zi de DOLIU la IPJ VASLUI. Politistii si-au condus pe ultimul drum un coleg de breasla-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, 12 martie, a fost zi de doliu la Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui. Politistii vasluieni l-au condus pe ultimul drum pe colegul lor, cel care a detinut functia de sef de post in comuna GARCENI, pret de 14 ani.

Raposatul Vasilica CHIRIAC se lupta de ani buni cu o afectiune grava, insa acesta a refuzat sa se retraga din activitatea pe care o desfasura in comuna vasluiana GARCENI, cu gandul ca va reusi sa infrunte mistuitoarea boala.

Fostul agent CHIRIAC si-a inceput cariera de politist in anul 1994 la Negresti. Trei ani mai tarziu a fost numit ajutor de sef de post in comuna POGANA, iar din anul 1997 pana in vara anului 2014 a condus sectia de politie din GARCENI, din vara anului trecut a fost mutat la Serviciu Cazier din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Alaturi de familie, sotie si cei doi copii, sute de politisti care l-au cunoscut si indragit pe raposatul Vasilica CHIRIAC l-au insotit pe ultimul drum. Agentul a fost inmormantat la Cimitirul Eternitatea din Vaslui, cu onoruri militare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img