luni, 6 mai, 2024

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri cutremuratoare despre copilul care i-a murit la 3 saptamani dupa nastere! I-a luat 11 ani sa poata vorbi despre asta

Distribuie:

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu a vorbit prima dată despre copilul care i-a murit la trei săptămâni după naștere. Dezvăluirile vedetei sunt cutremurătoare.

Dezvăluiri teribile făcute de Adriana Bahmuțeanu despre copilul care i-a murit la 3 săptămâni după naștere. Vedeta a trecut prin această tragedie uriașă în anul 2009 și i-a luat 11 ani să aibă curajul să vorbească despre asta.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că e convinsă că moartea micuțului Darius putea fi evitată dacă primea sfaturi medicale corecte.

Adriana Bahmuțeanu: ”Fibromul a ajuns mai mare decât sarcina”

”Am stat foarte mult să mă gândesc la de ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. (…) Pentru că eu aveam o problemă de sănătate, eu nu ar fi trebuit să rămân gravidă! Să înțeleagă lumea: cu fibrom uterin, nu e indicat să rămâi gravidă. Fibromul ăla crește cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef a spus: da, poți să rămâi gravidă. Te ajut eu să faci un copil. Și evident, fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a împins sarcina, a ”expulzat” copilul. Asta s-a întâmplat!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Fosta soție a lui Sivliu Prigoană spune că a rămas cu traume din acea perioadă și a reușit în cele din urmă să-și revină după ce a devenit din nou mamă.

Adriana Bahmuțeanu: ”Am stat 6 luni în perfuzii”

”Nu știu dacă s-a instalat depresia, am avut o perioadă de furie împotriva acestui sistem. Din fericire, tot atunci, am descoperit un doctor extraordinar de bun, doctorul Horia Cioflan. El a încecat tot atunci să-mi salveze bebelușul, nu s-a reușit. Pe Eduard l-am făcut cu acest doctor, la scurt timp.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img