luni, 29 aprilie, 2024

CTP, atac FULGERATOR la adresa politicienilor: Nu inteleg de ce se inmormanteaza aici

Distribuie:

Publicat:

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa politicienilor, dupa ce, saptamana aceasta s-a avizat pozitiv un proiect care va da acces presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, premierului, presedintelui, dar si fostilor presedinti, la servicii de sanatate preferentiale, superioare celor din sistemul public. Serviciile vor fi oferite, preferential, prin Spitalul "Carol Davila”. "Au foarte mare grija de trupusorul lor. Nu am inteles, de ce se inmormanteaza aici?!”, a declarat jurnalistul la Digi24.

"Omul nostru politic are grija de organismul lui. Daca Tariceanu a plecat cotonog din Bucuresti la un moment dat nu pentru ca luptase pe front, ci pentru ca se daduse cu motocicleta cam tare si ca sa-si repare "genunchele" – ca sa vorbesc ca domnul Pop – s-a dus la Paris. Acolo si-a rezolvat piciorul.

Basescu a plecat la Viena, Ponta in Turcia.

Au foarte mare grija de trupusorul lor. Ce sa faci, totusi o sa plece si pe lumea cealalta, dar si atunci, nu am inteles de ce se inmormanteaza aici? Nu la Viena, Paris, nu in pamantul asta balegos unde mai sunt in el tot felul de mocofani? Au mare grija de fizicul lor acesti domni. Daca ar exista un tratament si pentru ceva care s-ar numi suflet in ei ar fi foarte bine, dar nu am auzit sa se descopere”, a afirmat jurnalistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img