duminică, 26 mai, 2024

Reactia PNL Husi dupa demisia consilierului local Cosmin FILIP(BITU)

Distribuie:

Publicat:

Imediat dupa ce s-a anuntat demisia din mandatul de CL Husi a consilierului Cosim Filip (BITU), in presa vasluiana au aparut tot felul de informatii precum ca vor urma si alte persoane care vor face acelasi lucru. Pentru informarea corecta a cititorilor, cotidianul BUNA ZIUA VASLUI a contactat atat conducerea, cat si anumiti membri PNL Husi pentru a lamuri situatia creata.

In dimineata zilei de sambata, 7 martie, cotidianul nostru l-a contact telefonic pe copresedintele PNL Husi, Catalin Dogaru, pentru a oferi o pozitie oficiala.

“Noi, ca partid si ca organizatie, am aflat de retragerea colegului nostru Cosmin FILIP din Consiliu Local, de la administratia huseana, care ne-a informat despre cererea de demisie depusa de acesta.”, a spus copresedintele PNL Husi, Catalin Dogaru.

Tot acesta, fiind intrebat daca informatiile care se tot vehiculeaza in spatiul public, precum ca Rotariu Nicoleta, Tocu Catalin si Iacob Ioan, actuali consilieri locali al grupului PNL isi vor da demisia, dar si ca retragerea lui Cosmin FILIP se datoreaza unor conflicte pe care acesta le-ar fi avut cu Catalin Dogaru si senatorul Dan Marian, copresedintele PNL Husi a declarat:

 “Din cate stiu si din cate am discutat si cu senatorul Dan Marian, noi nu am avut niciun fel de conflict, eu stiu ca Filip Cosmin (BITU) si-a deschis o afacere undeva in strainatate si ca aceasta ii solicitata prezenta permanenta. Ba mai mult, noi, in seara zilei de 4 martie, am avut o sedinta a Biroului Politic Local al fostului PDL, unde am desemnat reprezentanti PDL in noul Comitet Local Executiv al PNL Husi (in urma fuziunii PDL-PNL), intalnire la care au participat toti consilierii locali, judeteni precum si membri ai acestui birou politic. Am avut discutii in cadrul acestei intalniri despre demisia colegului nostru COSMIN FILIP, decizie pe care o respectam si nu o comentam. Din ceea ce cunosc eu personal pana la acest moment, fostul nostru consilier local – Cosmin Filip, ar avea niste probleme cu legea, acesta fiind cercetat penal pentru niste aparate de noroc (pacanele-fara licenta). Acestea enumerate mai sus, cred eu ca sunt adevaratele motive pentru care COSMIN FILIP a decis sa-si intrerupa mandatul de consilier local al Mun. Husi.” a mai spus copresedintele PNL Husi- Catalin Dogaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img