CAMPUSUL ghertoiului LIVIU IACOB se va construi-FOTO

0
123

Visul umed al ghertoiului Liviu Iacob, inca pe functia de consilier local al municipiului Husi, s-a indeplinit, bineinteles, cu ajutorul edilului municipiului Husi care a fost convins asa dintr-o data sa se lupte pentru ca proiectul denumit ” Asigurarea unui proces educational competitiv prin creare CAMPUS COLEGIUL NATIONAL” Cuza-Voda” Husi ” sa prinda contur.

Joi, 13 martie, la Sala Mare a Primariei Husi s-a desfasurat conferinta de presa prin care administratia huseana s-a laudat pret de 60 de minute cu marele proiect denumit ASIGURAREA UNUI PROCES EDUCATIONAL COMPETITIV PRIN CREARE CAMPUS COLEGIUL NATIONAL” CUZA-VODA” – Husi. La aceasta adunare au participat reprezentanti mass-media atat de pe plan local cat si national, elevi ai Colegiului National “Cuza-Voda”, oameni de afaceri huseni, consilierii locali, edilul municipiului Husi, dar si cadre didactice de la institutia de invatamant amintita mai sus.

Autoritatile husene dau asigurari ca aceasta constructie va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, firma constructoare fiind chiar una huseana, numita CERACONS. Perioada de implementare a proiectului este de 11 luni de zile ; in consecinta, constructorul si-a luat angajamentul ca pe data de 30.12.2015, constructia va fi finalizata.

Obiectivele specifice acestui proiect sunt:Un camin internat pentru un numar de 100 de elevi; O cantina si club tot pentru un numar de 100 de elevi; o sala de sport; sistematizare verticala, centrala termica, terenuri sportive; reabilitare garsoniere profesori; reabilitarea corpurilor de cladire C1 si C2.

BUGETUL PROIECTULUI ESTE
:
Valoare totala de finantare:20.412.933,67
Valoare neeligibila, inclusiv TVA-6,497.004,82 lei
Valoare eligibila-13.915.928,85 lei.

Administratia huseana va achita o suma de peste 20 de miliarde de lei vechi.

Reamintim faptul ca in municipiul Husi mai exista un asemenea internat cu un numar de peste 300 de locuri, acesta fiind ocupat partial. Singurul beneficiu in acest proiect este ca elevii de la COLEGIULUI NATIONAL CUZA-VODA din Husi se vor bucura de un spatiu adecvat pentru a-si putea desfasura orele de educatie fizica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.