marți, 30 aprilie, 2024

ADOLESCENTA BARLADEANA, MESAJ DUR PENTRU CEI CARE NU AU INȚELES MESAJUL PROTESTATARILOR

Distribuie:

Publicat:

Adolescenta  care a luat atitudine publică împotriva politicienilor locali fiind revoltată de condițiile improprii din mijloacele de transport în comun, revine în forță în mediul online.

Andra-Georgiana Palmaciu a postat pe contul său de socializare un mesaj dur la adresa celor care se cred mici si nesemnificativi.  

“Dormi Barlad! Dormi! Somn ușor!  Să nu te trezești! Fii tăcut și păstrează-ți ceața pe ochi să nu vezi sau să înțelegi că acesta este ultimul moment. Să nu ieși în stradă că ești mic și nesemnificativ.

Zaci în patul tău moale, uită-te la A3 și judecă-mă pe mine, tineretul tău. Judecă-mă că-mi doresc să plec. Judecă-mă că am obosit că la 25 de ani vor de la noi diplomă de master și 7 ani de experiență. Judecă-mă că mi-e dor de mama din diaspora. Judecă-mă că tu ai avut curaj să faci un copil, dar mie îmi este frică pentru că nu aș avea cu ce să îl cresc. Judecă-mă că tu primești sau încă mai speri la o pensie, dar eu nu. Judecă-mă și stai în continuare în pat.

Să nu ieși. Nu ieși pentru că nu ai pentru ce. Tu ai totul. Ai locuri de muncă, ai bani suficienți pentru a trece de la o lună la alta, nu ai rate, ai șosea de centură, ai străzi asfaltate, ai canalizări, ai oameni competenți, ai zile liniștite, îți permiți vacanțe în fiecare an, nu ai rate, nu ai datorii, ai apa curentă, ai gaze naturale, ai curent electric, ai tot ce îți trebuie Bârlad. Să nu ieși din casă!

Dormi liniștit! Dormi și taci! Nu te plânge pe la colțuri de stradă că ti-e greu. Dormi și rămâi veșnic adormit! Tu le ai pe toate, cei care ies nu au nimic. Tu poți dormi, Barlad!”

In anul 2015, tanara din Barlad a gasit curajul sa-l trimita direct “la dracu' ” pe deputatul de circumscriptie, Adrian Solomon,  si pe patronul companiei private de transport din oras , Vasile Puscasu .

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img