marți, 14 mai, 2024

VASLUI: DONATI UN DOVLEAC SI FACETI FERICIT UN PACIENT!

Distribuie:

Publicat:

Pare greu de crezut ca un dovleac poate aduce fericire, si totusi sunt atat de marunte lucrurile care te pot face fericit. Conducerea inimoasa a spitalului de psihiatrie din Murgeni lanseaza un apel inedit, scopul acestuia fiind organizarea unui eveniment care isi propune sa aduca buna dispozitie celor internati. Astfel, acestia organizeaza cea de a  treia editie a balului mascat denumit “ Balul Bostanilor” care  va avea loc in data de 29 octombrie 2017 in incinta salii de festivitati a Spitalului de Psihiatrie Murgeni.

“ Actiunea, cu un profund caracter terapeutic, va marca venirea toamnei si se doreste a imbina in stil autohton Sarbatoarea recoltei cu Halloween-ul, dand prilej de relaxare, distractie si voie buna pacientilor internati in spitalul din Murgeni.

Balul va fi presarat cu momente vesele, concursuri, momente dulci si multa muzica.
Activitatea centrala a balului va fi, cum este si firesc, dansul.

Evenimentul este deschis publicului, invitat in egala masura cu pacientii, sa participe in numar cat mai numeros si, evident, in costume sau cu masti de carnaval.Orice donatie in bostani este binevenita!” asa suna rugamintea celor care isi doresc sa continue aceasta activitate.                                             

Daca v-am convins , orice tip e binevenit: placintar, furajer, tartacute, mic sau mare. Dumneavoastra trebuie doar sa  luati legatura cu organizatorii ( pe pagina de socializare ii gasiti sau cu Sergiu Stralutat, asistentul social al institutiei).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img