vineri, 3 mai, 2024

Vasluienii il invita pe edilul municipiului de resedinta sa circule cu “infectele” mijloace de transport in comun – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cosmar pentru vasluienii care sunt nevoiti sa foloseasca transportul in comun. Obisnuit sa se laude cu florile din centrul orasului, cu minunatul parc Copou sau cu zilele “culturale” ale orasului care nu sunt altceva decat o zarva inutila pe bani publici, primarul Vasile Paval a uitat ca oamenii au nevoie de mijloace de transport moderne si sigure. Astfel, parcul auto al societăţii locale de transport este intr-o stare deplorabila. 

Autobuzele si microbuzele aproape ca se dezmembreaza, au tapiteria distrusa, scaunele subrede si geamurile sparte, iar de aer conditionat sau alte facilitati pentru calatori nici nu poate fi vorba. 

Oamenii sunt total nemultumiti, dar nu au incotro, pentru ca trebuie sa ajunga la munca si nu au la indemana decat rablele puse la dispozitie de primarie. Rable pe care Vasile Paval a dat sume importante de bani. 

„De ani de zile, transportul local din oras nu este altceva decat o bataie de joc la adresa oamenilor. Ce sa facem? Nu avem toti posibilitatea sa ne luam masina si chiar daca am avea, nu ar fi parcari. Mergem zi de zi cu aceste autobuze , ne temem ca o sa se dezmembreze cu calatorii inauntru. Vai de noi si vai de soferii si taxatoarele care, la randul lor, se zdruncina prin aceste masini total depasite”, spune o vasluianca.

Ne intrebam daca primarul Vasile Paval, care defileaza prin oras la volanul unui Duster, ar avea curajul sa fac o plimbare cu aceste mijloace de transport care arata ca niste epave sau daca si-ar indemna copiii ori nepotii sa mearga cu niste autobuze care nu ofera nici cel mai mic grad de siguranta calatorilor. Important este ca nepotii si copiii vasluienilor de rand circula cu aceste rable si scot bani frumosi din buzunare pentru bilete. Numai ca banii, care ar trebui sa se intorca la vasluieni sub forma unor servicii de calitate, se pierd pe traseu … sau prin cine stie ce conturi…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img