sâmbătă, 2 martie, 2024

Crimă terifiantă în Bistriţa: tânără de 33 de ani, ucisă de soţ, pozată şi postată pe Facebook. Cei doi copii ar fi asistat la măcel

Distribuie:

Publicat:

Într-un eveniment tragic petrecut în sânul unei familii din Bistrița, o tânără de 33 de ani a fost ucisă în mod nemilos, iar detalii șocante au fost postate ulterior pe rețeaua de socializare Facebook. Principalul suspect în această cruntă crimă este chiar soțul femeii, în vârstă de 34 de ani, care, la rândul său, se află într-o stare gravă, necesitând îngrijiri medicale urgente. Cei doi copii ai cuplului au fost martori la această tragedie de neînchipuit.

Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă, 2 decembrie, iar circumstanțele exacte ale morții femeii de 33 de ani, care locuia în municipiul Bistrița, rămân încă neelucidate. Polițiștii de la Poliția municipiului Bistrița au fost alertați cu privire la o femeie în stare de inconștiență în interiorul unui imobil, iar intervenția lor a condus la descoperirea cadavrului acesteia.

Poliția județeană Bistrița-Năsăud a declarat că soțul femeii, în vârstă de 34 de ani, este principalul suspect în acest caz șocant. În timpul intervenției, polițiștii au constatat că și bărbatul prezintă răni, necesitând, de asemenea, îngrijiri medicale.

Conform informațiilor furnizate de presa locală, se pare că cei doi soți au fost implicați într-un conflict violent, folosind cuțite, la întoarcerea bărbatului acasă. Acest cuplu tragic are doi copii, o fată și un băiat, ambii sub vârsta de 10 ani, care au fost martori la confruntarea înfricoșătoare.

În prezent, poliția efectuează investigații amănunțite pentru a stabili exact desfășurarea evenimentelor. Procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a fost sesizat pentru a superviza ancheta și pentru a aduce lumină în această tragedie cutremurătoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img