marți, 27 februarie, 2024

Cu ce se ocupă Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu. Tatăl său ar fi mândru de acesta

Distribuie:

Publicat:

Cu siguranță că, dacă ar mai fi trăit, tatăl lui ar fi fost mândru de el! Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv Cristian Țopescu, și-a făcut apariția joi, la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Țopescu. Tânărul în vârstă de 21 de ani este pasionat de modă și urmează cursurile Institului European de Design din Milano.

Îmbrăcat într-o haină neagră din piele lungă până în pământ, cu sacou, cămașă și pantaloni negri pe dedesubt, cu un accesoriu în formă de cruce atașat la guler și o coafură bob cu breton lung, care îi acoperea fruntea – așa a apărut fiul cel mic al lui Cristian Țopescu la Crematoriul Vitan-Bârzești din Vitan, la ceremonia de incinerare a trupului neînsuflețit al surorii sale mai mari.

O apariție extravagantă, greu de recunoscut, însă prezența lui alături de Christel Ungar a deslușit imediat ”misterul”. Sebastian Felix are 21 de ani, este mezinul regretatului cronicar sportiv, iar studiile pe care le urmează în afara țării explică stilul său vestimentar.

După absolvirea liceului ”Andrei Șaguna”, din Sibiu, Basti, așa cum îi spun apropiații, s-a înscris la două facultăți din străinătate, pe care le studiază în paralel.

Tânărul este student la Viena, la una dintre cele mai vechi și mai mari universități din Europa. În paralel, Sebastian urmează și cursurile Institului European de Design, din Milano.

IED este unul dintre cele mai renumite institute de profil din lume, o școală privată de design fondată în 1966 de Francesco Morelli. Școala este organizată în patru discipline: design, modă, comunicare vizuală și management. Se pare că și Cătălin Botezatu ar fi urmat cursurile acestui institut.

Pasiunea lui Basti Țopescu pentru fashion este foarte mare, devreme ce fotografiile postate pe rețelele sociale îl prezintă mereu în pas cu moda. Tânărul este și un bun cunăsctor al limbilor străine și vorbește germana, engleza și italiana la un nivel avansat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img