marți, 30 aprilie, 2024

Cum se razbuna eleva din Vaslui pe cei sapte violatori. In timp ce ei se afla dupa gratii, Raluca…

Distribuie:

Publicat:

Raluca, fata violata de sapte tineri din Vaslui, are sanse mici sa primeasca de la acestia despagubirile stabilite de catre judecatori.  

In urma cu trei luni, instanta a decis ca cei sapte violatori din Vaslui sa fie executati silit pentru ca nu au platit despagubirile in valoare de 70.000 de lei fetei pe care au batjocorit-o. Cu toate acestea, sunt sanse mari ca Raluca sa nu primeasca nimic, si asta pentru ca nu prea sunt bunuri care sa fie scoase la vanzare. Avocatul fetei a declarat ca nu are asteptari prea mari in ceea ce priveste despagubirile.

”A inceput procedura de executare silita a celor sapte, urmeaza ca executorul judecatoresc sa identifice bunurile care sa fie vandute pentru a se plati suma stabilita de instanta. Clienta mea nu are asteptari prea mari in aceasta privinta, nu stim ce mai au acestia pe numele lor”, a declarat Mioara Donosa. Se pare ca violatorii, care acum se afla in inchisoare, nu mai au mai nimic de valoare pe numele lor, si asta pentru ca ar fi vandut lucrurile de valoare inainte sa fie condamnati.

Cei sapte tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, din localitatea vasluiana Valeni, au primit pedepse cuprinse intre sase si 10 ani de inchisoare. Ei au fost acuzati ca au sechestrat si violat, timp de mai multe ore, in noiembrie 2014, o fata de 18 ani, care ulterior a fost transportata la spital.

Potrivit cercetarilor facute de catre anchetatori, adolescenta a fost abuzata sexual in doua randuri, in aceeasi seara, de catre cei sapte. Tinerii, care acum se afla dupa gratii, au fost obligati sa-i plateasca Ralucai daune morale in valoare de 70.000 de lei, acest lucru nu s-a intamplat, iar acum s-a ajuns la executare silita. Fiecare dintre violatori va trebui sa-i dea fetei suma de 10 mii de lei. Cei sapte sunt inchisi in Penitenciarul de maxima siguranta din Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img