vineri, 29 martie, 2024

Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil: „Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte…”

Distribuie:

Publicat:

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil. Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie absolut superbă. Recent, vedeta de televiziune a anunțat că a rămas, din nou, fără bonă pentru micuțul Luca Tiago.

Dani Oțil este în culmea mirării! Acesta a pierdut încă o bonă, după ce în urmă cu scurt timp, a anunțat că femeia care avea grijă de fiului lui a plecat. Uimit de întreaga situație, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, vedeta a făcut o ironie care a stârnit hohote de râs.

Toți oamenii prezenți pe platoul de filmare s-au amuzat copios când au auzit declarația prezentatorului. Iată reacția!

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil. Dani Oțil a fost complet uimit de faptul că și a doua bonă angajată a decis să plece. În cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, vedeta a stârnit hohote de râs, după ce a mărturisit că niciodată nu a fost atât de părăsit de femei, într-un timp așa scurt.

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femei, cât am fost acum de bone… niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație', a spus el.

Anunțul că au rămas din nou fără bonă a fost făcut de Gabriela Prisăcariu, chiar în ziua în care ea și prezentatorul TV au împlinit un an de la nuntă.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar', a spus ea pe InstaStory.

„Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut'

Dani Oțil a ținut să povestească faptul că fiul său s-a trezit încă de la primele ore ale dimineții. Colegii de breaslă l-au compătimit pe prezentator, însă acesta a menționat că nu el este cel care se trezește în toiul nopții, ci soția lui.

„Ce bine de voi. Al meu la cinci jumate dimineața este treaz. (…) Nu, că eu nusunt treaz.(…) Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut. Păi da… (…)”, a spus el în spirit de glumă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img