vineri, 19 aprilie, 2024

De ce e indicat sa punem bere in apa de baie

Distribuie:

Publicat:

Acest truc are numeroase beneficii asupra frumusetii.

Berea contine vitamina B si fier. Daca este consumata cu moderatie, atunci poate fi un bun medicament. Previne aparitia bolilor de inima, a pietrelor la rinichi. De asemenea, aduce beneficii oaselor si muschilor.

Cu mai mult de 2.000 de ani în urma, oamenii au început sa puna bere în apa de baie. Femeile din Egipt si femeile romane foloseau berea pentru a-si îngriji pielea. Este posibil ca de aici oamenii sa se fi inspirat pentru a pune drojdie de bere în produsele de înfrumusetare.
Dovezile istorice arata ca acum 6.000 de ani berea era deja raspandita în Orientul Mijlociu, deci a aparut cel mai probabil în jurul anului 10.000 î.e.n., la scurt timp dupa aparitia agriculturii.

Sunt mai multe ritualiri de înfrumusetare care implica berea. Printre ele se numara baile, masajul si împachetarile. Astfel, pielea este hranita, nervii sunt calmati, iar insomnia nu va mai fi o problema. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi în apa de baie putina bere.

Pentru a avea un par stralucitor, tot ce trebuie sa faci este sa-l clatesti cu bere. Este un truc pe care si Jackie Kennedy îl folosea în anii ’60. Poti amesteca putina bere cu sampon într-o cesca. Apoi îti speli parul cu acel amestec si îl clatesti bine. Mirosul berii nu va ramane în par.

Berea te ajuta în cazul în care îti simti picioarele obosite. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o sticla de bere cu o cana de lapte si doua linguri de miere. Apoi adaugi 6 cani de apa. Cand amestecul este gata, lasa-ti picioarele în acel lichid pentru 10 sau 15 minute. si astfel vei scapa de problemele suparatoare cauzate de picioarele obosite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img