miercuri, 29 mai, 2024

Decesul liderului interlop Costel Corduneanu lasă un gol în lumea interlopă, dar și în sportul românesc

Distribuie:

Publicat:

Liderul interlop Costel Corduneanu a încetat din viață în urma unei intervenții chirurgicale dificile la inimă, la vârsta de 52 de ani, după o perioadă de internare într-un spital din Târgu Mureș. Corduneanu, cunoscut ca șeful clanului Corduneanu din Iași, a fost o figură proeminentă în lumea interlopă din Moldova, cu o reputație de temut și cu implicări în diverse scandaluri.

Problemele grave de sănătate l-au condus pe Costel Corduneanu în sala de operație acum câteva săptămâni, dar, din păcate, intervenția nu a putut salva viața acestuia. Moartea sa a fost confirmată în spitalul din Târgu Mureș, lăsând în urmă un gol în lumea interlopă.

Pe lângă activitatea sa în lumea interlopă, Costel Corduneanu a avut și o prezență notabilă în sportul românesc, fiind vicecampion european la lupte libere și participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice. Federația Română de Lupte a transmis condoleanțe familiei și apropiaților, rememorând contribuția sa în acest domeniu sportiv.

În cursul zilei de luni, pe pagina sa de socializare au început să apară mesaje de condoleanțe din partea celor apropiați, evidențiind impactul pe care Corduneanu l-a avut asupra comunității sale.

Se așteaptă ca înmormântarea să aibă loc în acest weekend la Iași, unde sunt așteptați zeci de lideri ai lumii interlope din țară pentru a-i aduce omagii și a-i lua rămas bun de la acest personaj emblematic al lumii subterane.

Costel Corduneanu va fi adus la mormânt cu onoruri, rămânând în memoria celor care l-au cunoscut și în istoria complexă a lumii interlope românești.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img