duminică, 19 mai, 2024

Descoperire incredibilă în interiorul unui buncăr abandonat. Mesajul înfricoșător găsit de un explorator

Distribuie:

Publicat:

Descoperire incredibilă făcută de un explorator în interiorul unui buncăr abandonat. Acesta a intrat în misterioasa construcție în timp ce se plimba pe un câmp din Lincolnshire iar în interior avea să găsească ceva înfricoșător. Pe pereții buncărului erau câteva mesaje bizare pe care le-a fotografiat și le-a împărtășit cu internauții pe rețelele de socializare.

Descoperire incredibilă în interiorul unui buncăr abandonat

Un explorator urban a înfricoșat internetul după ce a împărtășit fotografii în interiorul unui buncăr abandonat care afișa mesaje „întunecate” rămase pe pereți.

Mesajele de pe pereți au fost descoperite de Dan Sharkey, care a dat peste acest buncăr în spatele unui teren din Lincolnshire, relatează Daily Star .

Imaginile din exterior arată o structură de bloc din beton pe care nu l-ați bănui niciodată că ascunde o cameră subterană dedesubt, fără un punct de intrare evident.

Dar exploratorul urban a găsit o scară lungă de metal care ducea la straniul buncăr care acum seamănă cu ceva dintr-o scenă dintr-un film de groază.

În interior, există două rame de pat ruginite, dintre care una pare să aibă încă o pătură așezată pe arcurile metalice și un dulap din lemn care a fost lăsat să putrezească.

Vizitatorii anteriori și-au lăsat propriile urme pe perete, în serii de desene bizare, inclusiv un om furios, un tablou cu un peisaj de copac roșu și negru și o imagine a unui personaj care pare să sângereze din gură.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img