duminică, 21 aprilie, 2024

DEZASTRU pentru Gabi Tamas! Ce au decis judecatorii, in urma cu putin timp

Distribuie:

Publicat:

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost în această dimineață la Tribunalul din Petah Tikva, fiind însoțit de persoana care îl supraveghează acasă și de avocații lui. Fotbalistul român a încercat să-i convingă pe judecători să nu-l mai țină în arest la domiciliu, dar n-a reușit, potrivit gsp.ro.

La ieșirea de astăzi din sala de judecată, Tamaș era foarte nervos și agitat, fiind evident că e nemulțumit de decizia instanței.

Dacă nu va scăpa de arestul la domiciliu la termenul de săptămâna viitoare, Tamaș se va confrunta cu o altă mare problemă. Urmează Paștele Evreiesc, care ține 8 zile, începând cu data de 19 aprilie, și tribunalul funcționează doar în situații excepționale.

Ce s-a întâmplat în timpul procesului

Avocații lui Tamaș au renunțat la translatorul pe care fotbalistul l-a avut până acum pentru a traduce din ebraică în română nefiind mulțumiți de el.

Avocații l-au propus translator pe corespondentul GSP, Beno David, aflat în sala de judecată, dar judecătoarea a refuzat pe motiv că n-ar fi autorizat să facă acest lucru.

Avocatul Eitan Stoler s-a arătat nemulțumit de cum decurge procesul și i s-a adresat judecătoarei: „Se exagerează în acest dosar și vrem să avansăm. Doamna judecător, doriți să vă dau dosarul pe tavă, dar problema e că dosarul are multe găuri”.

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 4 etape din play-off.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent în arest la domicliu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img