Directoarea ANP care s-a apucat de videochat, bătută de noul iubit / „Când un bărbat devine violent, nu îl ierta!”

0
66

Polițistă de penitenciare, Oana T. a condus o bună bucată de vreme închisoarea de la Pelendava, după care a fost nevoită să plece șef de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova. Aici a fost implicată într-un scandal sexual pe care reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au încercat să-l țină secret. Oana T. a fost ținta unui control după ce au apărut indicii că ar fi făcut sex cu deținutul sârb Tadas Miceika, închis la Craiova în dosarul „Droguri la Marea Neagră”.
Șefa de tură nu a fost pusă sub acuzare, dar s-a pensionat pe caz de boală. Apoi, tânăra pensionară s-a apucat de fitness, și-a pus silicoane și s-a apucat să se dezbrace pe bani, pe site-urile pentru adulți. Proaspăta vedetă xxx și-ar fi făcut și un iubit nou, care, din motive știute doar de el și partenera lui, a devenit violent.

Susținută de admiratori

După ce a mâncat bătaie, Oana T. nu ar fi anunțat Poliția și nici nu a solicitat un ordin de protecție. În schimb, ea a postat pe un site de socializare două fotografii în care și-a arătat rănile, pe care le-a însoțit de mesajul: „Când un bărbat devine violent, nu ii cauta scuze, nu îl ierta, pleacă. Nu o sa se schimbe, nu are nimic uman…..doar pleacă”. Postarea a declanșat o adevărată furtună, în condițiile în care a primit mesaje de susținere de la peste 100 de bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.