joi, 30 mai, 2024

DJ-ul husean Genrazco cucerește inimile ascultătorilor din întreaga lume cu remixurile sale de succes – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o poveste inspirațională ce emană pasiune și determinare, DJ-ul român Gentimir Răzvan Corneliu, cunoscut sub numele de scenă Dj Răzvan Genrazco, și-a împlinit visul de a deveni unul dintre cei mai apreciați DJ-i din industria muzicală internațională.

Născut și crescut în pitorescul oraș Huși, Dj Răzvan Genrazco și-a descoperit dragostea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Cu idoli precum Dj Tiesto și Dj Gigi D’Augustino, el și-a canalizat energia și creativitatea către realizarea visului său de a deveni un DJ de renume mondial.

Cu toate că a pornit de jos, investind timp și resurse în pasiunea sa, visul lui Dj Răzvan Genrazco a început să prindă contur în 2022, când alături de prietenul său apropiat și colaborator, Dj Alex Mako (Alexandru Macovei), a lansat două remixuri care au captat atenția Global Records. Aceste remixuri au fost selectate ca remixuri oficiale și au deschis drumul către recunoașterea internațională.

Primul lor remix, la piesa “Florile tale” a lui Nicole Chery, a fost distins ca remix oficial de către Global Records, marcând începutul unei călătorii muzicale incredibile. Succesul lor s-a amplificat odată cu remixul la piesa “Wrs-Llamene”, care a reprezentat România la Eurovision și a devenit instantaneu un hit în cluburile și pe plajele din întreaga țară și din lume.

Cu fiecare pas înainte, Dj Răzvan Genrazco și Dj Alex Mako au continuat să își pună amprenta asupra scenei muzicale, lansând remixuri la piese comerciale românești precum “Scrisori în minor” de Olivia Adam, “Ultima dată” de Emma și “Rock my body” de Inna.

Momentul culminant al carierei lor a venit în aprilie 2023, odată cu lansarea remixului la piesa celebră “Si No Te Hubieras Ido” a lui Marco Antonio Solis, sub numele de Salome. Acest remix a devenit un fenomen viral, strângând peste 1,4 milioane de vizualizări pe platforma YouTube în doar un an.

Cu toate aceste realizări impresionante, Dj Răzvan Genrazco și Dj Alex Mako au rămas fideli principiilor lor. Deși niciun radio românesc nu a difuzat gratuit remixurile lor, acestea au fost cerute și apreciate de DJ-i și posturi de radio din întreaga lume.

În plus, Dj Răzvan Genrazco a manifestat deschidere și implicare în evenimente caritabile, demonstrând nu doar talentul său muzical, ci și inima generoasă.

Astfel, povestea lui Dj Răzvan Genrazco servește drept inspirație pentru tinerii pasionați de muzică din întreaga lume, arătând că visurile pot deveni realitate cu determinare, pasiune și perseverență.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img