miercuri, 28 februarie, 2024

Doliu la Isu Ialomita: Unul dintre camarazii noștri a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu regret și adâncă durere în suflet, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița anunță trecerea în neființă a colegului lor, plt.maj.Țugui Valentin, răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 42 de ani.
Ca salvatori ne confruntăm adesea cu moartea și cu tot ceea ce presupune aceasta, însă șocul resimțit la pierderea unui camarad este imposibil de descris.
Cuvintele sunt prea puține și sărace pentru a ne exprima durerea și neputința în fața destinului crunt ce l-a smuls atât de devreme dintre noi pe omul minunat și profesionistul desăvârșit, exemplul de modestie și conduită, care a făcut întotdeauna tot ce i-a stat în putere pentru a duce la bun sfârșit misiunile încredințate.
Valentin a lăsat o amprentă puternică în inimile tuturor celor care l-au cunoscut, iar amintirea sa va trăi veșnic în sufletul colegilor și prietenilor săi.
Dumnezeu să îl odihnească în liniște și pace!
Adio, dragul nostru camarad!
Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Parohiei ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorul de Mir” din strada Nordului, mâine 18.01.2024, începând cu ora 15:00, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 20.01.2024, începând cu ora 12:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img