luni, 15 aprilie, 2024

Dr. Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății, îndeamnă la prioritizarea sănătății și liniștii în fața agitației vieții cotidiene – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dr. Nelu Tataru, fost ministru al Sănătății, a transmis un mesaj profund în seara zilei de duminică, 10 decembrie, pe rețelele de socializare, subliniind importanța prioritizării sănătății și a liniștii în viețile agitate pe care le ducem.

În postarea sa recentă, Dr. Tataru a adus în atenție necesitatea de a acorda atenție semnalelor de alarmă pe care sănătatea noastră le emite. Mesajul său s-a concentrat pe importanța grijii față de corp și minte, subliniind că, deși mintea tinde să vrea totul acum și perfect, corpul funcționează într-un mod mult mai complex.

“Ca să ne fie bine, trebuie să punem sănătatea pe primul plan, mai ales liniștea. Mintea e perfecționistă – vrea totul acum, perfect, însă corpul nu intră în această perfecțiune programată, corpul este un organism mult mai complex și mai sensibil în care există și, ca să fie făcută, ca să nu ne mai sâcâie,” a subliniat medicul cu experiență.

Îndemnul său la liniște și răbdare a fost însoțit de o amintire că acest “calm” nu numai că generează energie pozitivă pentru individ, dar are și un impact benefic asupra celor din jur.

În încheiere, Dr. Nelu Tataru a dorit tuturor o seară liniștită și a transmis recunoștința sa pentru toate mesajele primite.

Mesajul său inspirațional vine într-un moment în care multe persoane se confruntă cu provocări și presiuni cotidiene și servește drept amintire că sănătatea și echilibrul psihic sunt fundamentale pentru o viață plină de satisfacții și împliniri. Este un apel la conștientizare și acțiune responsabilă în fața provocărilor, subliniind că “întotdeauna avem multe de făcut,” dar că grijă pentru sănătate și atenție la liniște pot aduce stabilitate și reziliență în fața provocărilor cotidiene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img