Drama fratiorilor cu par de aur din Vaslui! Abandonati de mama la 2 ani, cei doi isi traiesc viata in bezna!

0
83

Drama frățiorilor cu păr de aur a sensibilizat o țară întreagă. Abandonați de mamă la numai 2 ani, cei doi își trăiesc viața în beznă, locuind într-un bordei, fără curent electric. Detalii sfâșietoare!

 

Drama frățiorilor cu păr de aur au emoționat toată România

Doi copii trăiesc din județul Vaslui o adevărată dramă de când mama lor le-a abandonat pe vremea când aveau numai doi anișori. Ioana și Sebi trăiesc alături de tatăl lor într-un bordei micuț, din doar două camere, fără curent electric.

Deși abia reușește să le pună zi de zi o pâine pe masă, tatăl celor doi copii nu i-a abandonat niciodată și a spus că are de gând să lupte pentru ei toată viața.

„Copiii sunt averea mea. (…) Mi-aș dori să aibă și ei ca ceilalți copilași, dar eu nu am de unde”, a spus tata Ioan pentru „Acces Direct de weekend”.

Copiii au fost abandonați de mamă la 2 ani și își trăiesc viața în beznă

Tata Ioan a povestit că viața le-a devenit și mai grea de când le-a fost tăiat curentul electric, tot din cauza neajunsurilor.

„N-am curent electric. De un an jumate mi l-a tăiat. Eu din alocația copiilor de trei milioane nu am avut nicio putere”, a mai spus el.

Rămas singur, tatăl frățiorilor cu păr de aur se ocupă de creșterea lor așa cum știe mai bine. Acesta le pregătește de mâncare, iar apoi pleacă la muncă. Bărbatul a spus că au existat zile în care nu a avut suficientă mâncare, astfel că el rămânea flămând.

„Le las mâncare acasă și mă duc la treabă. Am mai luat pe datorie. Eu de mâncare le fac, de spălat spăl la mână. Merg la muncă cu ziua”, a continuat bărbatul.

Potrivit spuselor bărbatului, mama copiilor ar fi avut patima băuturii, iar de 5 ani nu mai știe nimic de ea.

Sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.