vineri, 19 aprilie, 2024

Edilul Barladului a gasit “reteta succesului”pentru un nou mandat

Distribuie:

Publicat:

Primarul Dumitru Boros considera ca doar rugaciunile de multumire ale preotilor ii vor aduce un nou mandat. Si ca sa fie sigur ,edilul a inceput sa “arunce” banii contribuabililor in cosmetizarea unor institutii de cult religios.

Pe 30 septembrie,consilierii locali ar trebui sa fie de acord cu proiectul initiat de primarul Barladului,Dumitru Boros.
In expunerea de motive,cei interesati afla ca “ se aproba alocarea sprijinului financiar nerambursabil alocat de la bugetul local pentru activitati de non-profit de interes local, pentru sectiunea Culte dupa cum urmeaza: parohiei “ Sfintii Trei Ierarhi II” suma de 27.870 pentru constructia bisericii “ Sfintii Trei Ierarhi II” din municipiul Barlad, parohiei “ Domneasca I” suma de 27.870 pentru continuarea lucrarilor de reconstructie la biserica “ Domneasca I”, parohiei “ Sfintii Trei Ierarhi I” suma de 27.870 pentru continuarea lucrarilor de constructie a Casei Parohiale si aceeasi suma va fi alocata si pentru  biserica “ Sfantul Apostol Andrei”” se arata in referatul de aprobare.

Asadar, peste 139.000 de lei urmeaza sa plece, daca alesii locali vor fi de acord, din bugetul local in conditiile in care orasul Barlad are nevoie de strazi,canalizare,etc.

Probabil ca primarul Boros a considerat ca rugaciunile unor enoriasi si ale preotilor ii vor asigura voturile pentru obtinerea unui nou mandat. Asa ca, aviz amatorilor! Doamne-Doamne “ iti da,dar nu iti baga in traista”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img