El este Marius, unul din cei patru bărbaţi morți în explozia de la Călimăneşti. Abia făcuse nunta și aștepta un copil

0
22307

Marius Chiriac, în vârstă de 29 de ani și originar din comuna Cîrligele din județul Vrancea, a devenit una dintre victimele tragice ale exploziei care a zguduit Călimănești și a lăsat în urmă patru vieți pierdute. Acest tânăr proaspăt căsătorit și aflat în așteptarea primului său copil se afla în mijlocul unei perioade de bucurie și speranță.

Marius, care lucra pe șantierul Autostrăzii Moldova, se afla la volanul unui utilaj în momentul exploziei care l-a surprins fără nicio șansă de a se proteja. Tragedia a însemnat nu doar o pierdere imensă pentru familia sa, ci și pentru comunitatea din Cîrligele și pentru întregul județ Vrancea.

Soția lui Marius, educatoare la grădinița din comuna Cârligele, este în prezent însărcinată, fapt ce adaugă și mai multă durere și incertitudine acestei tragedii.

Primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, a declarat cu durere: „Am auzit că nu trebuia să fie de serviciu, a făcut în locul altcuiva, un coleg. Am sunat părinții și le-am dat vestea teribilă. Am chemat Salvarea, deoarece soția este însărcinată. A fost groaznic, nu am cuvinte… o dramă.”

Explozia din Călimănești a lăsat în urmă un bilanț tragic, cu patru oameni decedați și alți cinci răniți. Toți acești bărbați erau angajați ai UMB, companie deținută de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. Tragedia continuă să afecteze familiile și comunitatea locală, lăsând în urmă o durere profundă și întrebări cu privire la cauza exploziei.