vineri, 19 aprilie, 2024

El este Mirel, cel care a ucis-o pe studenta din Timișoara după ce ea i-a spus că vrea să se despartă de el

Distribuie:

Publicat:

Mirel Dragomir, un tânăr din Caraș-Severin, cu dublă specializare în Medicină și Teologie, a fost implicat într-un act șocant, omorându-și iubita în vârstă de 21 de ani fără a manifesta nicio urmă de regret. Ipoteza principală formulată de anchetatori indică gelozia ca motiv al gestului său odios.

Mirel Dragomir este considerat principalul suspect în cazul crimei care a avut loc vineri seara în Timișoara.

Andreea, o studentă în vârstă de 21 de ani la Facultatea de Medicină din Timișoara, se afla într-o relație cu Mirel de aproximativ un an. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, Mirel a devenit agresorul ei, el însuși fiind student la Medicină și Teologie. Paralel cu studiile sale, Mirel urma cursurile de Teologie.

În ciuda voinței lui Mirel de a menține relația, Andreea a exprimat dorința de a se despărți, declanșând astfel un conflict între cei doi.

Pe data de 22 martie, după ce au revenit împreună acasă de la facultate, Andreea și-a exprimat dorința de a pune capăt relației. Confruntat cu această decizie, Mirel a reacționat violent.

Impulsionat de gelozie, Mirel s-a deplasat în bucătărie, de unde a luat un cuțit pe care l-a folosit pentru a o ataca pe Andreea. După ce a observat că fata nu mai prezintă semne de viață, Mirel a manipulat scena crimei, aranjându-i părul în jurul gâtului și așezând-o întinsă pe pat. Ulterior, a închis-o în dormitor, s-a schimbat de haine, s-a spălat și a plecat acasă împreună cu verișoara sa, pe care o luase de la Facultatea de Sport, fără a-i dezvălui nimic despre atrocitatea pe care o comisese.

Câteva ore mai târziu, Andreea a fost descoperită moartă în apartamentul lor din zona gării de nord din Timișoara.

Descoperirea șocantă a fost făcută de una dintre colegele de apartament ale Andreei, aceasta locuind la etajul 6.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img