Elevii de clasa a V-a ai Colegiului National „Cuza-Voda” din Husi impresioneaza la Olimpiada Nationala de Geografie – FOTO

Publicat:

Elevii de la Colegiul National „Cuza-Voda” din Husi au demonstrat ca varsta nu este o limita pentru performanta academica. In cadrul Olimpiadei Nationale de Geografie, organizata recent, elevii de clasa a V-a au dat dovada de perseverenta si abilitati remarcabile.

Profesoara Girigan Diana, coordonatoarea Centrului de Excelenta din cadrul Colegiului, a anuntat cu bucurie ca elevii ei au obtinut rezultate impresionante la competitie. In special, Dobrea Sofia si Istrate Tudor, elevi din clasele a V-a si a VII-a, au reusit sa se califice la faza nationala a Olimpiadei, fiind apreciati pentru rezultatele lor deosebite.

Este important de mentionat ca elevii de clasa a VII-a, printre care se numara si Istrate Tudor, sunt coordonati de dna profesor Munteanu Roxana, care a fost apreciata pentru indrumarea lor in pregatirea pentru competitie.

Aceasta competitie a fost o adevarata provocare pentru elevii de clasa a V-a, dar acestia au reusit sa faca fata cu brio si sa obtina rezultate remarcabile pentru prima lor participare la o faza nationala a unei olimpiade.

Profesoara Girigan a felicitat nu doar pe cei care s-au calificat, ci si pe ceilalti elevi care au participat la competitie si care au obtinut rezultate onorabile. Aceasta veste buna vine ca o recunoastere a muncii lor si a calitatii invatamantului oferit de Colegiul National „Cuza-Voda” din Husi.

In final, aceste rezultate exceptionale reprezinta un motiv de mandrie pentru intreaga comunitate scolara si sunt o inspiratie pentru elevii de toate varstele sa persevereze in activitatea lor academica si sa-si dezvolte pasiunea pentru invatare.
” Rezultatele muncii noastre au fost mai satisfacâtoare anul acesta, datorita unor copii implicati si conseventi in activitatea de invâtare. In fruntea listei celor cu rezultate deosebite care s-au calificat la faza nationalã a Olimpiadei de Geografie, se aflã doi dintre elevii pe care fi coordonez personal: Dobrea Sofia si Istrate Tudor, elevi in clasa a V-a, dar si elevi de clasa a VII-a, îndrumati de câtre doamna profesor Munteanu Roxana. Pentru elevii de clasa a V-a, aceastã competitie a fost o adevaratã provocare careia i-au facut fata cu succes, desi este pentru prima data când au participat la faza nationala a unei olimpiade, dovedindu-si astfel potentialul intelectual si competitivitatea. Nu trebuie ins ignorate eforturile, deloc neglijabile, ale elevilor care nu au reusit sã se califice la faza nationala a concursului, si care au obtinut, totusi, premii onorabile. li felicit si pe acestia si-i încurajez sa râmâna perseverenti, dearece rezultatele exceptionale nu vor întârzia sã apara. Atât eu, cât si colega mea, doamna profesor Munteanu Roxana, aläturi de care pregatesc elevi pentru performantã în cadrul Centrului de Excelentã pe care il coordonam, suntem deosebit de mândre de rezultatele merituose ale elevilor nostri atât de pasionati de geografie. ” – Prof. Girigan Diana din cadrul Colegiului National Cuza-Voda Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img