Elevul vasluian Frunză Adrian a obținut Premiul I și s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Educație Tehnologică și Aplicații Practice

Publicat:

=

La Olimpiada de Educație Tehnologică și Aplicații Practice, faza județeană, din data de 4 martie 2023, elevul vasluian Frunză Adrian, din clasa a V-a A, a reușit să obțină Premiul I și s-a calificat la etapa națională, care va avea loc în perioada 10-14 aprilie 2023, la Piatra-Neamț.

Cu aceeași ocazie, alți trei elevi s-au remarcat în cadrul competiției. Polojan Natalia Ștefania, clasa a V-a B, a obținut Premiul III, în timp ce Maftei Ștefan Flavius, clasa a VI-a B și Stratulat Maria, clasa a V-a B, au primit mențiune pentru performanțele lor.

Toți cei patru elevi vasluieni au demonstrat abilități remarcabile în domeniul educației tehnologice și al aplicațiilor practice, fapt care a fost recunoscut prin aceste distincții merituoase.

Felicitări tuturor elevilor și dlui prof. Purice Ionel pentru efortul și angajamentul lor. Performanțele obținute sunt o dovadă a dedicării și a muncii depuse în pregătirea lor.

Le urăm tuturor succes în etapa națională a acestei olimpiade și suntem convinși că vor continua să-și demonstreze talentele și abilitățile în acest domeniu important și fascinant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img