Huseanul Aurel Caciula:”Si votul tau conteaza!”

0
13130

Intr-o postare pe pagina sa de socializare,Aurel Caciula,consilierul municipiului Husi,scrie

Sunt un om cu experiența in administrația publica locală si județeana, fost viceprimar cu multiple mandate de consilier local, astfel va scriu aceste cuvinte in cunoștința de cauza.

Ca om de afaceri , multi cred ca ar trebui sa fiu intr-un partid care propune doar măsuri pentru mediul de afaceri, dar daca faceti o analiza, PSD a luat multe masuri si in acest domeniu. Aici ma refer doar la cele mai importante: scaderea TVA de la 24% la 20% , reducerea CAS si cresterea salariului minim, masuri menite sa insanatoseasca mediul de afaceri si de a aduce mai multi bani in buzunarele romanilor fara a diminua veniturile bugetului de stat.

PSD trebuie sa aiba grija de marea masa pentru ca este un partid social , dar s-a vazut ca are grija si de cei multi din domeniul privat (cei care au initiativa) si salariatii din acest sector, pentru ca aici se produc (practic, nu teoretic) banii de pensii si de ajutor social.

In acest fel vom putea asigura protectia sociala a celor care au intr-adevar nevoie de asa ceva . Guvernele de stanga au luat masuri care au incurajat sistemul privat, sistem care este motorul dezvoltarii unei tari, dezvoltare care la randul ei aduce bunastare atat celor care muncesc in sistemul privat, cat si celor care sunt in sistemul bugetar, sau in sistemul de pensii si a celor care au nevoie de asistenta sociala.

Daca vrem sa construim, trebuie sa facem front comun cu totii, sa aiba loc dezbateri cu toti cei implicati, nu sa venim cu programe facute pe genunchi.

Va indemn sa sustineti candidatura mea la Parlament , mi-am facut bine temele , avem o platforma cu un program complet, bine gandit, cu un buget bine stabilit.

Pe 11 decembrie este randul dumneavoastra sa va faceti temele, sa va prezentati la vot si sa votati pe cei care au facut ceva pentru romani si sunt capabili sa aduca bunastarea fiecarui vasluian.

Este timpul sa indraznim sa credem in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.