O femeie săracă din Caras Severin a găsit o haină aruncată la gunoi. A probat-o şi îi venea bine, aşa că a luat-o acasă. Cand a băgat mana în buzunar, aceasta a crezut că nu vede bine. Viaţa i s-a schimbat complet din acel moment

Publicat:

O femeie din Caraş-Severin s-a ales cu dosar penal, după ce a găsit la gunoi o haină. Nu e ceva ieşit din comun să găseşti obiecte vestimentare aruncate la ghenă. Doar că haină peste care a dat femeia avea ascunşi în interios nu mai puţin de 9.000 de euro.

Totul s-a întâmplat după ce o femeie din oraşul Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, a aruncat la gunoi, din greşeală, o haină a iubitului ei, care ascunsese în ea o sumă mare de bani, 9.000 de euro. Haină a fost descoperită din întâmplare de o altă femeie, care selecta deşeurile.

Femeia nu s-a atins nici măcar de un euro. A păstrat banii, gândindu-se că după ce va trece mai mult timp, îi va putea folosi. Doar că s-a trezit pe cap cu oamenii legii, pentru că păgubitul depusese plângere.

„Norocoasă” a recunoscut ca cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toţi înapoi, dar chiar şi aşa, femeia s-a ales cu dosar penal pentru însuşirea de bunuri găsite şi nepredarea autorităţilor.

În România, această infracţiune se pedepseşte cu închisoare de la una la trei luni, sau cu amendă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img