Teatru „Căsuța prietenilor” și evenimente de Ziua Femeii, la Iulius Town

0
43

Timișoara, 5 martie 2020: În weekend-ul dedicat femeilor, Iulius Town Timișoara a pregătit modalități inedite pentru a petrece timpul liber. Spectacole susținute de copii, târguri de cadouri, premii la cumpărături și invitații la relaxare se numără printre propuneri.

De vineri până duminică, între 6 și 8 martie 2020, cei care caută idei de cadouri pentru femeile din viața lor găsesc inspirație la Târgul Ladies Expo. În piațeta Intersport și la demisolul Iulius Mall vor fi prezenți expozanți pregătiți să convingă publicul că propunerile lor vor cuceri doamnele și domnișoarele. Accesorii vestimentare, bijuterii, cosmetice și multe alte articole lucrate manual sau inspirate din bogăția naturii vor putea fi alese de la târgul tematic.

Tot pentru a le sărbători pe femei, până duminică inclusiv, la Iulius Town continuă campania „Celebrate Iulius Woman”, al cărei mare premiu, acordat prin tragere la sorți, este un voucher în valoare de 1.000 de euro pentru bijuterii Kultho. În campanie se pot înregistra toți cei care cumpără de minimum 200 de lei din magazinele Iulius Town, iar primii 100 de participanți din fiecare zi sunt răsplătiți cu premii instant. Și restaurantele și cafenelele tematice din ansamblu s-au pregătit cu oferte speciale de Ziua Mondială a Femeii, care pot fi consultate pe site-ul Iulius Town.

Pentru că fericirea mamelor este completă atunci când o văd pe cea a copiilor lor, la Iulius Town sărbătorim 8 martie alături de cei mici. De la ora 11.30, în zona Food Court se pune în scenă piesa „Căsuța Prietenilor”. Micuții vor afla dintr-un spectacol de teatru de păpuși, susținut de Teatrul MagicOz, despre loialitate, cum să fii bun și cât de important este să ai amici. Cei care vor să continue veselia o pot face în Trenulețul Distracției. Ca de obicei, acesta circulă de luni până vineri, între orele 15.00 – 20.00, și cu un program extins sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 până la ora 20.00, cu o oră pauză de la ora 15.00.

Cadoul copiilor pentru mame este unul muzical, la Iulius Town. Duminică, de la ora 17.00, în Atrium, artiștii de la Palatul Copiilor au pregătit un spectacol de talente, iar de la ora 18.00, în aceeași locație, pe scenă vor urca mici balerine.

Sărbătoritele care vor un selfie cu Michael Jackson, Enrique Iglesias, Robert De Niro sau Ronaldo își pot îndeplini dorința la Muzeul Figurilor de Ceară. Expoziția va fi disponibilă până pe 15 martie, la etajul Iulius Mall, iar costul biletelor este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, liceeni, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.