joi, 28 martie, 2024

Falsuri depistate la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au sanctionat, conform prevederilor legale, trei cetateni care au prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autovehiculele pe care le  conduceau.

* In data de 21 august, in jurul orei 06.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Ion T., in varsta de 35 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Spania.

* In data de 23 august, in jurul orei 02.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Mihail N., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Alfa Romeo 156, inmatriculat in Bulgaria.

* Cateva ore mai tarziu, s-a prezentat in acelasi punct de trecere a frontierei, pentru a intra in tara, Alina R., cetatean roman, in varsta de 19 ani, care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspectie tehnica periodica, a talonului de inspectie tehnica periodica si a certificatului tip carte verde prezentate la control pentru autovehiculele in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind falsuri totale.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, cele trei persoane au declarat ca nu aveau cunostinta ca documentele prezentate la control sunt false sau falsificate.

Pe numele celor trei, politistii de frontiera au intocmit cate o lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img