miercuri, 6 decembrie, 2023

Fostul președinte CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, etichetat ‘borfaș’ de un protestar. Mai mult, Buzatu nu avea cătușe.

Distribuie:

Publicat:

Marian Ceaușescu și-a făcut simțită prezența cu scandări puternice, în timp ce avocații susțin că totul a fost o înscenare

Curtea de Apel Iași a devenit astăzi scena unui protest zgomotos în timpul procesului lui Dumitru Buzatu, fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui, și a expertului Radu Judele. Protestatarul notoriu Marian Ceaușescu și-a făcut simțită prezența cu scandări puternice, aducând o nouă dimensiune acestui proces intens și controversat.

Într-o sală plină de tensionare, unde avocații încercau să-i convingă pe judecători că acuzațiile erau o înscenare, Marian Ceaușescu și-a adunat susținătorii și a asigurat coloana sonoră a evenimentului. Cu un megafon în mână, Ceaușescu a scandat cu voce tare: “Buzatule, borfașule, credeai că scapi! Băi escrocule, păcat că te-a prins de abia acum. Buzatule, borfașule, nu scapi de pușcărie la cât ai furat. Dă băi banii înapoi, băi borfașule.”

Scandările lui Marian Ceaușescu au adus un nou element de tensiune în sala de judecată și au stârnit reacții puternice din partea celor prezenți. Cu toate acestea, avocații lui Dumitru Buzatu au continuat să susțină că acuzațiile erau nefondate și au pledat pentru eliberarea clientului lor în stare de libertate.

De asemenea, a fost observat un aspect neobișnuit în procedura aducerii lui Buzatu la Curtea de Apel. În ciuda regulilor clare care cer ca inculpatul să fie încătușat cât timp este arestat preventiv, Buzatu a fost adus fără cătușe în fața magistraților, ceea ce a atras și mai multă atenție asupra acestui caz controversat.

Procesul lui Dumitru Buzatu și Radu Judele continuă să capteze atenția publică și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în zilele următoare. Scandările lui Marian Ceaușescu și protestul intens din fața instanței au adăugat o nouă dimensiune acestui caz, care rămâne în centrul atenției opiniei publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img