luni, 6 mai, 2024

Gabriela Cristea, declarații despre al treilea copil

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea are două fetițe cu Tavi Clonda, iar soțul o ajută foarte mult atunci când vine vorba despre fetițele lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au căutat mult timp o bonă pentru cele două fiice ale lor: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, iar acum au găsit în sfârșit o persoană care să le dea o mână de ajutor cu fetele.

Vedeta de televiziune nu vrea să facă și al treilea copil, deși lumea crede că i-ar sta bine cu o familie numeroasă.

Gabriela Cristea, declarații despre al treilea copil

„Promit că o să mă revanșez față de el. Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune", a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

”Asa ca avem nevoie de ajutor; cautam o doamna tanara si in putere, curata si ordonata, dinamica si rabdatoare, careia sa-i placa sa se distreze cu copiii nostri. Programul ar trebui sa fie L-V de la 07:00-15:00 si din cand in cand mai avem nevoie sa ne ajute serile si in week end. Ar trebui sa fie cineva din zona Corbeanca sau cat mai aproape. Daca puteti sa ne ajutati asteptam sa ne scrieti in privat. Multumim Tavi Clonda Tavi Clonda Bella Victoria Margot Thea Iris Selena #victorienii”, este mesajul pe care îl postaseră Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, atunci când au dat sfară în țară că au nevoie de o bonă pentru fetițele lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img