vineri, 19 aprilie, 2024

Gestul copleșitor făcut de un om al străzii din București. A împărțit flori la doamne și domnișoare, chiar dacă nici nu are ce mânca – unii l-au acuzat că le-a furat din cimitire

Distribuie:

Publicat:

O spune o vorbă că fiecare om al străzii are o poveste de viață ascunsă în spatele său. Unii au avut norocul să aibă familii odată, dar au pierdut totul din diverse motive. Alții și-au creat singuri problemele. Există și cei care au ajuns în situația de a fi pe stradă din vina altora. Totuși, nimeni nu poate fi considerat superior altora pentru a-i judeca.

În București, un om al străzii a captat atenția întregii țări, iar imaginile cu el au devenit virale.

O tânără l-a fotografiat și a distribuit fotografia pe un grup de Facebook, inițiativa sa fiind salutată de mulți care au fost impresionați de faptul că, deși nu are nimic, el împărtășește bucurie celorlalți.

Cu toate acestea, au existat persoane care au acuzat că omul străzii ar fi furat florile din cimitir.

În comentarii, unii au sugerat că omul străzii a colectat florile din cimitire și le-a redistribuit mai departe. Alții din tabăra sa de susținători au menționat că multe florării și depozite aruncă flori, iar omul străzii le-ar fi colectat și le-ar fi aranjat în buchete pentru a împărți bucurie.

„El le-a luat de pe un mormânt proaspăt și le oferă. Poate intenția lui este bună, dar ați primi cu inima deschisă? Uitați-vă la aspectul florilor. Am văzut cu ochii mei oameni furând flori din cimitir și dându-le mai departe”, a afirmat o internaută sceptică.

„Cum puteți fi siguri că floriile au fost luate de pe morminte? Nu cred că la morminte se duc buchete atât de mari, mai degrabă acestea provin din surplusul de la florării sau depozite. Este păcat să tragem concluzii prea repede!”,

„Greșiți, doamnă. Florile nu sunt aduse la înmormântări împachetate în celofan… Nu contează cum arată acest om în ochii dumneavoastră, deoarece este modest și îmbrăcat modest. Nu vedeți esența… Și nuferii cresc în lacuri. Adevărata bogăție a unui om se află în sufletul său. Doar cu el părăsim această lume”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de susținătorii bătrânului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img