sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Horoscop weekend 29-31 octombrie 2021. O zodie se bucură de atenția celor din jur

Distribuie:

Publicat:

Ce anunță astrele pentru weekendul 29-31 octombrie 2021?

 

Conform previziunilor astrale, în acest weekend, nativii au parte de vești bune, dar și de probleme pe plan financiar.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Berbec

Nativii din zodia Berbec încep weekend-ul cu vești bune pe plan financiar. Au parte de momente plăcute alături de prieteni și familie, iar pe plan sentimental se confruntă cu o situație neplăcută.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt puși pe distracții în acest final de săptămână. Nu au stare și vor pleca într-o vacanță de câteva zile cu prietenii apropiați. 

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Gemeni

În aceast weekend, nativii din zodia Gemeni petrec mai mult timp cu partenerul de viață. Au neglijat relația amoroasă și vor exista câteva discuții pe această temă.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Rac

Nativii din zodia Rac sunt extenuați după săptămâna grea pe plan profesional, și vor petrece majoritatea timpului acasă. Duminică primesc o invitație la o petrecere, unde pot cunoaște persoane interesante.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt deschiși din punct de vedere amoros și vor dori să experimenteze lucruri noi. Pe plan financiar se anunță o perioadă bună, cu investiții în afaceri profitabile.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Fecioară

În acest weekend, nativii din zodia Fecioară traversează o perioadă romantică, în care își vor da seama de adevăratele sentimente. Se ivesc noi oportunități pe plan financiar, și este posibil ca o afacere mai veche să dea primele rezultate.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt cu moralul la pământ din cauza unei pierderi mari pe plan fiananciar. Vor primi ajutorul familiei, iar asta îi va mai scoate din starea proastă pe care o au.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion fac planul pentru următoarea perioadă pe plan profesional. Primesc vești bune din punct de vedere financiar, iar duminică vor petrece timpul în natură.

Horoscop 29-31 octombrie 2021. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt sociabili și vor fi în centrul atenției, în acest weekend. Stau foarte bine la capitolul comunicare și leagă prietenii noi, iar duminică seara primesc un telefon din partea unei persoane din străinătate.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img