Imagini rare cu Donatella Versace la 65 de ani

0
408

Creatoarea de modă Donatella Versace este, în continuare, unul dintre persoanajele emblematice din lumea modei. În vârstă de 65 de ani, sora regretatului Gianni Versace a reușit să se mențină în topul fashionului modial. Colecțiile Versace sunt la fel de apreciate că și în anii ’90, iar anul trecut Donatella a făcut vâlvă în presa internațională cu o reinterpretare a celebrei rochii cu print jungle, purtată de Jennifer Lopez la Premiile Grammy, în 2000. 

Donatella stârnește la fel de mult interes și prin prisma vieții sale personale, mai ales din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Imagini rare cu Donatella Versace

Chipul său a avut de suferit, iar acest lucru este destul de vizibil.

Creatoarea de modă stârnește interes cu aparițiile sale în public, așa că paparazzii sunt mereu pe urmele sale. De data aceasta au surprins-o în vacanță, pe plajele superbe din Sardinia. La 65 de ani, Donatella este o mare sportivă: aceasta obișnuia să pună pe Instagram filmuleţe cu antrenamentele sale zilnice, iar ceea ce făcea era de-a dreptul impresionant. Acum, paparazzii au surprins-o practicând sporturi nautice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.