joi, 18 aprilie, 2024

Incendiu în Husi: Infrastructura rutieră îngreunează intervenția pompierilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, Sectia de Pompieri Husi a fost solicitată să intervină într-un incendiu de locuință, situat pe strada Frunzelor. Cu toate eforturile și promptitudinea intervenției, operațiunea a fost îngreunată de infrastructura rutieră deficitară care a făcut ca autospecialele de pompieri să nu poată ajunge la locul incidentului cu promptitudine.

Incendiul a izbucnit din cauza unor lumanari aprinse, declanșând flăcările care au afectat o cameră din locuință. Pompierii huseni, în ciuda dificultăților întâmpinate pe traseu din cauza străzilor înguste și a necesității unor rute ocolite, au intervenit prompt și au limitat extinderea incendiului.

Datorită acțiunii rapide a echipei de intervenție, flăcările nu s-au răspândit la întreaga locuință, pagubele materiale fiind izolate într-o singură cameră. În plus, nefericirea nu a provocat nicio vătămare corporală .

Este evident că infrastructura rutieră precară poate avea consecințe grave în situații de urgență, cum ar fi aceasta. Autoritățile sunt îndemnate să ia în considerare îmbunătățirea accesului echipamentelor de urgență în astfel de zone, pentru a asigura securitatea și protecția cetățenilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img