miercuri, 29 mai, 2024

Incendiu la patru anexe gospodaresti din cartierul barladean Munteni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, marti, 9 aprilie, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială multifuncțională,
o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și 20 de pompieri militari, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la patru anexe gospodărești din municipiul Bârlad, pe strada Simion Bărnuțiu (cartier Munteni).
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul anexelor gospodărești, se extinsese la o locuință și exista pericol de propagare la alte patru case și trei magazii. Accesul în zonă a fost unul foarte dificil, asemenea și alimentarea cu apă a autospecialelor. Vântul care sufla în rafale, casele și magaziile aproape lipite una de cealaltă, precum și cantitățile foarte mari de materiale puternic combustibile (lemn și mase plastice) au constituit elemente care au îngreunat foarte mult intervenția.
După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, fără a fi înregistrate victime. Au fost salvate patru case și celelalte anexe gospodărești aflate în pericol.
Au ars patru magazii și majoritatea bunurilor depozitate în acestea, aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, circa 20 metri cubi lemn de foc, mase plastice și produse textile.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric deteriorat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img