joi, 18 aprilie, 2024

Incendiu noaptea trecuta in satul Pihna din comuna Oltenesti . Jarul din soba a provocat pierderi considerabile unei familii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un tragic incendiu a avut loc în satul Pihna din comuna Oltenesti, în timpul nopții trecute, provocând pagube semnificative unei familii nefericite. Potrivit informațiilor primite, incendiul a izbucnit din cauza unei scântei sau a unei bucăți de jar care a căzut din sobă.

Echipajele de pompieri de la Secția Husi au răspuns prompt la apel, intervenind cu două autospeciale de stingere și mai mulți subofițeri. Operațiunea de stingere a durat aproximativ două ore, timp în care flăcările amenințau să distrugă complet locuința.

În timpul intervenției, un bărbat, fiul celor doi bătrâni proprietari ai casei afectate, a suferit arsuri la membrele superioare în timp ce încerca să oprească avansul flăcărilor. Ambulanța EPA de la Secția de Pompieri Husi a fost solicitată imediat pentru a-i acorda îngrijiri medicale de urgență.

Incendiul a lăsat în urmă o scenă de dezastru, iar familia afectată se confruntă acum cu pierderi materiale semnificative și cu trauma provocată de evenimentul tragic. Autoritățile locale și comunitatea se mobilizează pentru a oferi sprijin și ajutor celor afectați de acest incident devastator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img