Incident cu mașina Primăriei din Padureni la ieșirea din Husi: Comportament periculos în trafic – FOTO

0
647

O mașină oficială a Primăriei din Padureni, identificată ca fiind un Duster, a fost surprinsă ieri, 9 martie, într-un incident controversat la ieșirea din municipiul Husi, în zona Dobrina. Un cetățean preocupat a filmat și a postat pe rețelele de socializare un video care arată mașina Primăriei circulând haotic și încălcând flagrant regulile de circulație.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, când mașina Primăriei, un Duster oficial, a fost observată efectuând manevre periculoase și depășiri riscante pe marcajul longitudinal continuu. Martorii oculari au declarat că vehiculul oficial a făcut slalom printre mașini și a creat un pericol iminent pentru ceilalți participanți la trafic.

În plus, cetățeanul care a postat videoclipul pe rețelele de socializare a subliniat că acest comportament nu este singular și că mașina Primăriei este adesea folosită în scopuri personale, asemenea unui serviciu de ridesharing sau chiar ca un taxi al familiei primarului.

„Păi, domnule primar folosiți jeep-ul primăriei ca uber-ul/taxiul familiei. Pe lângă sfidarea cetățenilor, folosind mereu mașina primăriei în scopuri personale și toate locațiile primăriei în petreceri private, încălcați cu nerușinare regulile privind circulația pe drumurile publice, punând în pericol siguranța participanților la trafic prin efectuarea unor manevre riscante de depășire pe marcajul longitudinal continuu, făcând slalom printre mașini ” posta acesta pe reteaua de socializare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.