luni, 15 aprilie, 2024

Inițiativa #NoiFacemUnSpital transformă visul în realitate: Prima clădire a spitalului a fost finalizată și luminile au fost aprinse într-un moment simbolic

Distribuie:

Publicat:

350.000 de donatori și 8.000 de companii au contribuit la realizarea primei etape a proiectului

Într-un moment plin de semnificație, inițiativa #NoiFacemUnSpital a sărbătorit finalizarea primei clădiri a spitalului și a aprins luminile în mod simbolic pentru prima dată. Astfel, proiectul și-a schimbat numele în #NoiAmFăcutUnSpital, marcând un pas important în realizarea visului de a construi un campus medical de referință în România.

Cu o determinare și perseverență incredibile, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au condus acest proiect amplu, aducând împreună o comunitate impresionantă de 350.000 de donatori și 8.000 de companii. Curajul lor a fost răsplătit odată cu finalizarea primei clădiri a spitalului, iar luminile aprinse în această seară au marcat începutul unei noi etape în dezvoltarea campusului medical.

Arhitecta proiectului, Raluca Soaita, împreună cu echipa sa, au contribuit la crearea unui Spital de Copii conceput special pentru nevoile acestora. Această realizare reprezintă un angajament serios față de sănătatea copiilor și familiilor lor.

Eforturile celor implicați au fost întregite de sprijinul necondiționat al donatorilor și sponsorilor care au avut încredere în inițiativa #NoiAmFăcutUnSpital. Promisiunile au fost ținute, iar comunitatea se pregătește acum să demareze construcția celei de-a doua clădiri a campusului medical.

Mulțumiri speciale au fost aduse și celor care au sprijinit proiectul în diferite moduri. De la Paula Herlo, Alex Dima și Tudor Chirilă, la PRO TV, Perjovschi Dan și domnul Daniel Buzatu, managerul Spitalului Marie Curie, contribuția fiecăruia a fost esențială în transformarea visului în realitate.

Eforturile voluntarilor nu au fost uitate, iar recunoștința față de cei care au fost alături fizic și în transmisiunile live este profundă. #NoiAmFăcutUnSpital este mai mult decât un proiect de construcție; este o comunitate dedicată sănătății și binele celui mai prețios dar al vieții – copiii.

Lista de mulțumiri este lungă, iar promisiunea este că aceasta va continua să crească în zilele următoare. Comunitatea Dăruitorilor sărbătorește împreună o reușită extraordinară, iar acest moment este doar începutul unei călătorii în care fiecare pas contează. #NoiAmFăcutUnSpital – continuăm împreună!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img